Kanelbullens dag
Nu närmar sig en av alla bagares största högtider, nämligen Kanelbullens dag på fredagen 4/10. Vi kör extraöppet under dagen och fixar lunch för er som är i närheten. Våra bullar bakas alltid helt hantverksmässigt på enbart ekologiska råvaror, svenskt smör, mjölk & vete, ekosocker och ekologisk kanel, de är dessutom certifierat mathantverk genom Eldrimner. Boka gärna här nedanför senast onsdag så väntar en påse på dig när du kommer och vi får lättare att räkna på mängderna, men vi laddar på med en hel del obokade bullar också.
Öppet:
Fredag 4 okt 12-16 med lunch!
Bullar & Lunch
Den 4 oktober bakar vi på två olika sorters kanel, prova gärna båda.
Kanelbulle Cassia
Vår egen kanelbulle på ekologiskt svenskt smör och vete, ekosocker och ekologisk kardemumma. Toppad med rejält med pärlsocker. Kryddad med Cassiakanel, som är den kanel som säljs mest i Sverige.
34 kr
Kanelbulle Ceylon
Samma goda deg på ekologiskt svenskt smör och vete, ekosocker och ekologisk kardemumma. Toppad med rejält med pärlsocker. Kryddad med Ceylonkanel, som är den ursprungliga kanelen från Sri Lanka, kallas ibland äkta kanel.
34 kr
Soppa
Toscansk bondsoppa med parmesan, svartkål och vita bondbönor
110 kr
Smörgåsar
Reuben med pastrami, rysk dressing och surkål, eller veg: mozza och bakad aubergine
125/110 kr